måndag 20 februari 2012

Stanna hemma på semestern! Salafestivalen 2012 & Swedish outdoor tour i Juli

I morgon är det KSAU igen, vi har då två evenemang som ansökt om stöd från kommunen, Salafestivalen 2012 och Swedish Outdoor Tour, (SOT) som är en ny turnering på högsta svenska elitnivå i Innebandy. Det kommer också samtidigt att köras en ungdomsturnering. Så räkna med mycket folk till årets Salafestival, som är förlagd till samma datum.

Självklart så stödjer Salas Bästa detta och vi och Framtid Sala vill bevilja medel till dessa två aktiviteter som kommer att ske samtidigt. Det innebär att det blir två sommarevenemang som hjälps åt att dra till sig turister och få Salabor att stanna hemma i sommar. Så håll butiken öppen =)

Vi inom majoriteten har avsatt 400 000 SEK/år som alla föreningar kan ansöka bidrag från för att få liv och rörelse i Sala. De som har sökt hittills är Sala Silverstaden IBK och Sala Festival Ekonomiska förening.

Salafestivalen kommer att varvas av både lokala band och kända artister och nytt för i år är att det även kommer att finnas jazzinslag i programmet. Det planeras även för dansbana i tältet i år och 10 bajamajor samt pissoarvagn, (tack)! =)

Om du är företagare i Sala passa på att sponsra årets festival, det kommer vi att göra!
Passa på att boka den 26-28 Juli 2012!


Ni kommer att kunna hålla koll på vilka artister som kommer på http://www.salafestivalen.com/

Se hela ansökan till kommunen här >>

Se ansökan till SOT här >>

Om du har en egen idé eller ingår i en förening som vill få liv och rörelse i Sala fyll i blanketten, det finns fortfarande medel kvar att söka!
Se blankett här >>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar