fredag 25 november 2011

Dagens insändare till Sala Allehanda, svar till Peter Molins attack

Kära Peter, ibland är vissa kommentarer inte värda att kommentera. Hur du kan få det till att Bror-Erik skulle tjäna pengar på att ställa upp med lokal och el gratis till evenemanget tyder på att du antingen inte har fått tillräcklig information eller att du missförstått något.

Fakta:
Satsa på Sala och Salas Handelsförening sökte bidrag från vår avsatta kommunala budget för liv och rörelse vid torget. Pengarna skulle gå till att ha ett julevenemang på torget där bl a Robert Wells skulle delta. Då Robert Wells inte ville ha sin flygel utomhus av förklariga skäl, frågade föreningen Bror-Erik om de fick hålla till i Gallerian istället. Bror-Erik och Marcus erbjöd då att ställa upp med lokal och el gratis för att stödja att det händer något på stan. Det var alltså inga pengar som gick till någon enskild näringsidkare.

Jag tycker att det är beklagligt att vi inte istället kan samarbeta när det gäller att få liv och rörelse på stan och på landet. När du dessutom fäller kommentarer som antyder att Handelsföreningen i Sala inte existerar, så visar du desto mer på att du inte fått tillräckligt med information. Ditt utspel var mer ett spel för galleriet än något annat.

När det gäller att vi lagt en budget att spara 10% på alla förvaltningar utom vård och omsorg, så antog ju Alliansen det förslaget med stor glädje, som Carola uttryckte det.  Att vi har lagt ett sparförslag på förvaltningen på 10% är ju för att vi tror att det går att effektivisera den nuvarande förvaltningen så att det blir mer pengar över till skolan, vård och omsorg, kultur, idrott och marknadsföring av Sala kommun. Kom igen nu, sluta med rävspel och kom fram till förhandlingsbordet.
Låt oss tävla om vem som kan komma fram med flest bra idéer för att utveckla Sala istället, det tror jag gynnar både Moderaterna och Sbä och alla andra partier i båda blocken. En sak till, om du inte har hört att jag har yttrat mig på KSAU tidigare så får jag väl höja rösten.

MVH Hanna Westman, Ers KSAU SBä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar